01 02 03 04 06

April 2015

OPBRENGST VASTENACTIE 2015 VAN BASISSCHOOL VINKENBOS IN SPRUNDEL IS BESTEMD VOOR STICHTING “CHILDREN OF DURGAPUR”.


In januari 2015 werden we blij verrast met de mededeling dat de opbrengst van de Vastenactie 2015 van Basisschool Vinkenbos geschonken zou gaan worden aan onze stichting t.b.v. ons weeskinderenproject in Malandighi.
Op dinsdagmiddag  10 februari zijn Carla en Pieter de Nijs  en Jan Doggen op school  de kinderen enthousiast gaan maken door middel van voorlichting over ons project met behulp van foto’s en dat dat gelukt is bleek bij de feestelijke overhandiging van de cheque op donderdagmiddag 26 maart.
In het bijzijn van schooldirecteur Ineke Zopfi, alle leerkrachten en kinderen en de enthousiaste ouders van de werkgroep kon leerkracht Jan van de Riet samen met een aantal kinderen het bedrag bekend maken en vervolgens de cheque met het fantastische bedrag van € 1.941,53 aan voorzitter Pieter overhandigen.


Tijdens onze geplande trip naar Durgapur in oktober zullen we de kinderen en leiding hier blij mee kunnen verrassen. De bedoeling is  dat het geld gebruikt gaat worden voor een  tweedaags reisje met bus voor alle 160 kinderen en staf.


Jan Doggen

 

Copyright © 2023. All Rights Reserved.